New investigations

Результат ПЛР-тесту на COVID-19 за 8 годин у будні + бланк результату англійською мовою з QR-кодом

Лабораторія УЛДЦ виконує дослідження на виявлення РНК вірусу CoViD-19 в мазках зі слизової носоглотки людини методом ПЛР. 

Код И1309 – Коронавірус: термінове виконання RNA SARS-CoV-2 (COVID-19) (PCR-Real-Time qualitative) (якісне визначення, ПЛР).
Вартість аналізу – 1045 грн. (+ бланк результату англійською мовою без додаткової плати).

Отримати результат ПЛР-тесту на COVID-19 можливо за 8 годин (за умови Вашого візиту до кабінетів лабораторії з 8:00 до 11:00 у будні). 

 

1. Відвідайте кабінети лабораторії у будні з 8:00 до 11:00:

  • пров. Політехнічний, 25/29;
  • вул. Перта Запорожця, 26;
  • вул. Йорданська, 26; 
  • вул. Амосова, 5;
  • вул. Микільсько-Слобідська, 6-В – клініка Центр сімейної медицини УЛДЦ.

2. Через 8 годин (після 16:00) отримайте результат з мокрою печаткою за адресою центрального офісу лабораторії УЛДЦ – вул. Микільсько-Слобідська, 6-Д, офіс 6. Якщо у Вас виникли запитання, зателефонуйте, або ж напишіть смс на Viber (інформація про способи зв’язку за посиланням).

На бланку результату присутній необхідний QR-код – зображення-посилання на електронний результат ПЛР-тесту на COVID-19. Після сканування QR-коду спеціальним пристроєм-сканером на екрані сканера відображається інформація, яка дублює інформацію на паперовому носії та додатково підтверджує достовірність результату. 

Лабораторія входить до переліку медичних закладів, які співпрацюють з Центром громадського здоров’я МОЗ України, тому за результатами досліджень лабораторії УЛДЦ можливо виїхати за кордон або достроково припинити самоізоляцію вдома. 

ПЛР-тестування на COVID-19 в лабораторії УЛДЦ – достовірно, швидко, зручно!