New investigations

Лабораторія ТОВ «Український лікувально-діагностичний центр» входить до переліку лабораторій, які співпрацюють з Центром громадського здоров’я МОЗ України, тому за результатами досліджень лабораторії УЛДЦ можливо виїхати за кордон або достроково припинити самоізоляцію вдома. Лабораторія УЛДЦ проводить тести на виявлення РНК вірусу CoViD-19 в мазках зі слизової оболонки носоглотки людини методом ПЛР.

Код дослідження – И1309 – Коронавірус: RNA SARS-CoV-2 (CoViD-19) (якісне визначення) – ціна 1555 грн.

Дострокове припинення самоізоляції в зв’язку з перетином державного кордону можливе з додатком «Дій вдома» за результатами аналізів лабораторії УЛДЦ

Для дострокового припинення самоізоляції достатньо отримати негативний результат ПЛР-тесту на COVID-19 в лабораторії УЛДЦ. Достроково припинити самоізоляцію можна після надходження через сервіс «Дій вдома» відповідного повідомлення.

Де здати тест на КОВІД методом ПЛР?

Якщо у Вас немає температури і симптомів захворювання, здати аналіз на CoViD-19 можна з 8:00 до 16:00 за адресами:

вул. Перта Запорожця, 26 (корпус А, вхід з вулиці);

вул. Йорданська, 26 (1 поверх поліклініки для дорослих, каб. 106);

вул. Амосова, 5 (1 поверх адмінкорпусу Інституту епідеміології та інфекційних хвороб);

та з 08:00 до 14:00 за адресою вул. Микільсько-Слобідська, 6-В.

В кабінеті перед проходженням дослідження Вам запропонують заповнити бланк – Інформативну згоду. Ознайомитися з бланком можна за посиланням.

ВАЖЛИВО! Номер телефону в Інформативній згоді має співпадати з номером телефону в додатку «Дій вдома».

Коли чекати на результат тесту на COVID-19 методом ПЛР?

Лабораторія УЛДЦ проводить ПЛР-дослідження на КОВІД в будні дні (пн., вт., ср., чт. та пт.). Результат видається українською та англійською мовами.

Якщо здати аналіз з 8:00 до 10:00 – результат можна забрати в цей же день з 17:00 до 18:00 за адресою вул. Микільсько-Слобідська, 6-Д (офіс лабораторії УЛДЦ), або на наступний день в будь-якому кабінеті лабораторії.
Якщо здати аналіз з 10:00 до 16:00 – електронну копію результату можна завантажити в цей же день на сайті лабораторії після 17:00 (виняток: якщо здати аналіз в пт. з 10:00 до 16:00 – результат буде готовий в пн. після 17:00). Забрати оригінал результату можна з 8:00 на наступний день в будь-якому кабінеті лабораторії.

Телефон для довідок – (044) 492-34-83.

Який алгоритм дострокового припинення самоізоляції?

Детальна інформація щодо алгоритму дострокового припинення самоізоляції (з використанням додатку «Дій вдома») для осіб, що перетнули державний кордом розміщена на сайті Центру громадського здоров’я МОЗ України (щоб перейти на сайт, тисни тут).